LA XARRANCA

Agenda » ART DE LES BOMBOLLES » LA XARRANCA
Contacte
Maria Muñoz
Mail
info@laxarranca.com
Telèfon
938417077
Població
Lliçà d'Amunt

La ludoteca mòbil La Xarranca es va crear l’any 2000.



La idea de crear una ludoteca va sorgir després d’adonar-nos que els nens i les nenes estaven canviant la manera de jugar. Cada vegada més, els petits de casa deixen de banda els jocs tradicionals i els substitueixen per consoles, videojocs, ordinadors i jocs electrònics.



Per tal de recuperar els jocs de tota la vida i despertar l’interès dels nens i nenes vàrem crear aquests jocs en dimensions gegants, vistosos i divertits, de manera que els nens poguessin jugar sols, amb amics, pares, avis, etcètera.



Des dels nostres inicis, la demanda ha anat creixent i, apart dels jocs, hem anat incorporant i desenvolupant altres serveis: realitzem un gran nombre de tallers relacionats amb diferents centres d’interès, tenim espais especialment dissenyats per als més petits de casa, oferim un circuit de karts de pedals i cotxes caminadors, inflables de tot tipus, castells gegants on els nens i nenes poden jugar a construir castells de sorra o decorar quadrets amb sorres de colors, tallers de cuina, jocs de punteria a través d’un súper vaixell o realitzar una cursa de cavalls dins d’un hipòdrom. També oferim espectacles del Caga Tió gegant o el joc de Trencar l’Olla amb una olla de 2m de diàmetre, etc. Cada any incorporem activitats noves i la nostra imaginació i ganes de crear no dóna a l’abast!!!



La Xarranca està formada per un equip de professionals que ens ho passen bé amb la feina que fem.



L’empenta, la il·lusió, la creativitat i la imaginació són les eines que utilitzem, dia rere dia, per proposar-vos activitats ben originals i diferents!!



La Xarranca no ha parat de viatjar i ha visitat escoles, llars d’infants, centres de disminuïts i casals d’avis entre d’altres.




  • Ha estat present en diferents festes majors, festes de barris i parcs de Nadal de pobles de tot Catalunya, Espanya i Andorra.

  • Ha participat a la Festa del Club Súper 3, a la Tamborinada i a la Macroludoteca en les darreres sis edicions.

  • Ha estat present en diferents centres comercials de Barcelona, Girona i València realitzant tallers per a nens i nenes de totes les edats.

  • Ha participat en diferents campanyes polítiques oferint un servei de guarda dels infants dels participants adults.

  • Ha participat a la Fira de Teatre al carrer d’Igualada i de Tàrrega, a la Fira d’Arrel Tradicional Catalana de Manresa, al Saló de la Infància de Barcelona i al Fimag de Torroella de Montgrí.

  • Ha organitzat festes per a empreses, tant esdeveniments privats com esdeveniments esponsoritzats. Algunes d’aquestes empreses són: Nissan, SEAT, Telefònica, Bon Preu, Henkel, Danone, Font Vella, Caprabo, CaixaFòrum, CatalunyaCaixa, Freudenberg, Standler i Lind.


Copyrights © 2024 - Tots els drets reservats.